Witte jurk met gehaakte details

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je niet mag missen. Wat je veel voorbij ziet komen dit seizoen, zijn de leuke gehaakte details op topjes, shorts, maar ook op jurkjes. De musthave van vandaag is deze witte jurk met gehaakte details van ONLY die we tegenkwamen bij Nelly.

Het is een witte jurk met een ronde halslijn en een diep uitgesneden rug met gehaakte details er langs. In de middel zit een elastiek, wat voor een taille zorgt. Aan de achterzijde zit een onopvallende rits, waarmee je de jurk sluit. Dit leuke jurkje met open rug is heerlijk voor in de zomer. Hoe combineer je het witte jurkje? Draag het jurkje met een kort denim jack en een paar leren sandaaltjes eronder. Als het erg warm is, doe je het jackje uit en zie je de mooie open rug, wat erg leuk zomers is!

Hebben jullie al een jurkje met gehaakte details geshopt voor dit seizoen? Bekijk het leuke jurkje hieronder en shop hem snel online bij Nelly voor €34,95. Wat vinden jullie van het witte jurkje met gehaakte details?

590588-5337_1

Nelly. €34,95.

Authored by: Celine

Geef een reactie