Witte sneakers

Wit is een van de eerste kleuren waarin sneakers werden gemaakt. Later kwamen er kleuren als zwart en blauw bij en natuurlijk de laatste jaren diverse modekleuren, waardoor je nu sneakers in alle kleuren van de regen oog kunt krijgen als je wilt.

Maar ook nu zie je nog heel veel witte sneakers. En het gekke is, het beeld dat witte sneakers uitstralen is toch iets puurs en schoons. En dat bedoel ik letterlijk: schoon. Als het iemand namelijk lukt om zijn witte sneakers tijdens het dragen ook daadwerkelijk wit te houden, dan moet je wel heel schoon op jezelf zijn. Of gewoon niet buiten de deur komen met je witte sneakers dat kan natuurijk ook. Gelukkig is het mogelijke om de meeste sneakers gewoon in de wasmachine te gooien, waar ze na een uurtje herrie weer stralend wit uitkomen!

Deze witte All Stars zijn uitermate geschikt om te wassen in de wasmachine, gemaakt van canvas dat zich prima houdt na een wasbeurt. Leuk aan deze witte sneakers vind ik de rode een blauwe rand die verwerkt zijn in de zijkant. Dat geeft het net dat beetje extra.

Als je al “gewone” witte sneakers in de kast hebt liggen en je vindt ze een beetje té gewoon, dan kun je ze natuurlijk altijd zelf nog een beetje stylen. In dit geval is dat gedaan met goudkleurige studs op de zij- en achterkant van deze witte sneakers. Hierdoor zijn ze weer helemaal hip.

Iets sportieve zijn deze witte sneakers van Nike. Zoals je ziet zijn ze ook in het zwart te krijgen, maar de witte vind ik persoonlijk net even wat stijlvoller. Leuk onder je jeans bijvoorbeeld.

Ben je wat kleiner en wil je wat meer lengte? Dan kun je kiezen voor pumps, maar ook voor deze witte sneakers met een verhoging in de hak. Zo smokkel je er op een sportieve manier al gauw een paar centimeter bij!

Authored by: Redactie