Witte sweater Brandy Melville

Brandy Melville is Italiaanse kledingketen die haar inspiratie uit de L.A lifestyle haalt. Dit resulteert in een collectie met losse, zachte sweaters, off-shoulder shirt, croptops met quotes en kleine borduursels en fleurige jurkjes. Brandy Melville omschrijft haar doelgroep als meiden die fashionable en relaxt tegelijk zijn. De kleding is vrouwelijk heeft een urban twist. In Hollywood is Brandy Melville erg populair onder de celebrities zoals Ashley Benson, Vanesse Hudgens, Miley Cyrus en de Kardashians.

De Musthave van vandaag is een mooie trui van dit Italiaanse merk. De witte trui van Brandy Melville heeft zoals veel kleding van het merk een ruim model. Het golvende patroon van katoen en viscose is een leuk detail aan deze zachte sweater. Door de witte kleur van de sweater is hij gemakkelijk te combineren. Draag hem bijvoorbeeld op een distressed skinny jeans gecombineerd met lage all stars en een paar opvallende sieraden voor een nonchalante look.

Brandy Melville heeft op dit moment jammer genoeg maar een winkel in Nederland. Deze winkel vind je op de Leidsestraat 43 in Amsterdam. Het is een klein blauw pandje tegenover een winkeltje die Engels en Amerikaans snoep verkoopt (ook een aanrader!)

Deze trui kost $39 en is ook via de Amerikaanse website van Brandy Melville verkrijgbaar.

witte sweater brandy

witter sweate

Tiana Knit, $39 Brandy Melville