Yoga fashion

Wil jij graag een lichaam zoals Vanessa Hudgens, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr en Jessica Biel? Waag je dan eens aan de sport die deze alle vier beoeffenen: yoga.

Yoga is een manier om je te ontspannen en tegelijkertijd gezond te blijven. Yoga leert je luisteren naar je eigen lichaam en yoga oefeningen helpen om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Yoga is ook fysiek heel goed voor je. Door deze sport word je leniger en soepeler, je evenwichtsgevoel wordt vergroot en tijdens yoga werk je ook nog eens aan je spierbeheersing. Dat zijn dus al drie redenen om snel aan yoga te beginnen!

De laatste tijd plaatsen celebrities steeds meer yoga-selfies op Instagram en komen er steeds meer populaire yogi’s op de social media. Celebrities proberen er altijd zo leuk en mooi mogelijk uit te zien, en dus ook tijdens yoga. De paparazzi is altijd overal en die spot de celebrities steeds vaker in hippe sportkleding. En wij kunnen ze geen ongelijk geven, sporten gaat gewoon beter als je er leuk uitziet. Dit betekent niet dat je met gekrulde haren en winged eye-liner naar de sportschool moet gaan, maar een leuke yoga outfit kan nooit kwaad!

Bekijk hieronder de yoga fashion van Forever21, wanneer je zulke kleding hebt wil je gegarandeerd elke dag naar de sportschool!

yoga

yoga1

yoga2

yoga3

yoga4