Yves Saint Laurent tassen

We kennen allemaal de bekende modehuizen van Dior, Chanel en natuurlijk Yves Saint Laurent. Het verhaal van deze laatste begint als een sprookje als hij op zijn zeventiende het ouderlijk huis verlaat om voor ontwerper Christian Dior te gaan werken. In 1957 sterft Dior en Saint Laurent kreeg op 21-jarige leeftijd de leiding over het toen slecht lopende modehuis Dior. Al snel worden zijn vernieuwende ontwerpen wereldberoemd. Gelukkig heeft deze couturier zich niet beperkt tot mode maar ook heel veel stijlvolle tassen ontworpen.

Hoewel Yves Saint Laurent inmiddels al een tijdje overleden is, wordt er onder de naam Saint Laurent gelukkig nog steeds mooie tassen en kledingstukken gemaakt. De basiscollectie verandert niet of nauwelijks, maar er komen ook nog steeds nieuwe modieuze items bij.

Een grote goudkleurige clutch van yves Saint Laurent is een tas die eigenlijk geen verdere uitleg behoeft. Met zo’n tas en een mooi zwart pak ben je in één keer klaar. Maar ook zoals hier bij een fris en gebloemd zomerjurkje staat deze goudkleurige Yves Saint Laurent tas geweldig. Let er bij zo’n tas wel op dat je je dan niet gaat behangen met een heleboel sieraden: less is in dit geval more.

Zo mooi in al zijn eenvoud maar met een hoogwaardige afwerking: deze zwarte Yves Saint Laurent tas. Groot genoeg om al je spulletjes in mee te nemen als je een avondje uit gaat, maar ook klein genoeg om niet te veel in het oog te springen. Zo completeert het je outfit in plaats van dat deze tas de aandacht opeist.

De aandacht opeisen lukt zeker wèl met de ze Yves Saint Laurent tas en schoenen in luipaard print! Voor de echte durfals onder ons die kicken op verschillende jaloerse blikken als ze over straat gaan. Mooi met een zwarte skinny, en een zwart leren jasje of colbert.

 

 

Authored by: Redactie