Zachtgele kleding is makkelijk te combineren

Je zou misschien denken dat gele kleding erg moeilijk is als je het wilt combineren. Eigenlijk hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Gelukkig maar, want anders zou bijna niemand meer geel dragen. Ik vind geel een super vrolijke kleur. Vooral de kleur lichtgeel vind ik erg mooi omdat het dan niet meteen zo super opvallend is.

Zachtgeel vind ik een lieve en schattige kleur die door iedereen gedragen kan worden als je het maar combineert met de goede kleuren. Niet elke combinatie staat namelijk goed bij iedereen. Lichtgeel kun je eigenlijk met alles combineren, je moet gewoon doen wat je mooi vindt. De ene vindt paars met geel en groen erg mooi terwijl iemand anders liever grijs met geel doet.

Ik vind de combinatie wit met geel alleen niet zo geslaagd, vooral als het ook nog eens zachtgeel is. Het wordt dan een beetje een lichte en softe combinatie wat me aan een vlaflip doet denken. Het maakt je ook heel erg wit en kleurloos als je deze combinatie aantrekt. Als je zachtgeel met donderblauw of donkergrijs aantrekt heb je meteen een hele andere look. Deze kleuren zijn iets stoerder, veel donkerder en dus vaak een goede combinatie.

Ik vind denk ik marineblauw en zachtgeel de beste combinatie. Dit zie je ook vaak terug in kledingstukken met meerdere kleuren zoals een shirtje met streepjes. Zwart en zachtgeel kan ook erg mooi zijn, maar dat kan ook een beetje hard uitpakken. Je moet maar eens in een winkel kijken naar kledingstukken met deze kleur. Dat is super handig omdat je dan alles kunt proberen!

Neem eens andere kleuren die je gewend bent, zoals rood met zachtgeel als je nooit rood draagt. Ik weet zeker dat er veel mensen dan wat positiefs over je nieuwe kleding gaan zeggen omdat het dan opeens heel erg opvalt. Er zijn erg veel kledingstukken die de kleur zachtgeel hebben. Zo zijn er super veel zomerjurkes met deze kleuren. Ik vind het erg mooi als een kledingstuk meerdere kleuren heeft waarvan zachtgeel er een van is. Deze kleur maakt het geheel wat vriendelijker, vrolijker en een beetje grappig.

zalando.nl

Authored by: Redactie