Zebra kleding

Zebra kleding is helemaal van dit moment. Kan jou kledingkast wel wat nieuwe kleding gebruiken? Ga dan dus zeker voor kleding met een zebra printje! Een zebra printje staat ten eerste erg sexy en ook nog eens erg vrouwelijk. De zebra print is daarnaast ook nog eens erg praktisch doordat het gebruik maakt van de kleuren wit en zwart. Deze kleuren zijn erg praktisch doordat je ze gemakkelijk met andere kleuren kan combineren zonder direct bang te hoeven zijn voor vloekende kleuren. Ga dus voor een zebra printje!

Daarnaast wil ik je adviseren eens creatief te zijn met het combineren van je kleding. Ga een keer voor een andere combinatie, eentje die je voorheen nooit zou hebben uitgeprobeerd. Wees origineel en niet bang en ga voor iets nieuws, iets totaal anders!

Hoge rokken zijn erg trending. Je ziet ze dan ook niet voor niets overal weer in de winkels liggen. Je kan er simpelweg niet meer omheen. Hoge rokken zijn hét kledingstuk van dit moment. Je kan de rok het beste hoog optrekken en er een leuk shirtje of blouseje in stoppen. Hiermee creëer jij een nonchalante look die altijd erg goed werkt. Ik zou je de hoge rok dan ook zeker willen aanraden.

Maar naast hoge rokken zijn er natuurlijk nog veel meer kledingstukken die gebruik maken van een zebra printje. Zo kan je bijvoorbeeld ook gaan voor een jurkje in een zebra printje. Of een mooi tasje of leuke ballerina’s. Ik zou je wel willen adviseren deze kledingstukken en accessoires niet tegelijkertijd te dragen. Dan heb je kans dat het geheel te vol en te druk wordt en het geheel er erg raar uit gaat zien. Ook komt je jurkje dan niet meer goed naar voren en dat is erg zonde.

Of ga voor een mooie gala jurk. Met deze jurk weet jij zeker dat je een hoop blikken zal trekken. Je moet dus niet bang zijn in het middelpunt te staan.

Hebben!

Ga voor zebra print!

weheartit.com

Authored by: Redactie