Zelf gaten maken in broek

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker, broeken met gaten er in, de winkels hangen er vol mee en ook op internet zie  je ze overal voorbij komen. Je kan er natuurlijk grif geld voor betalen, maar zelf gaten maken in een broek is niet zo moeilijk als het lijkt.

Als je zelf gaten wilt maken in je broek zijn er op internet voldoende voorbeelden en how to’s te vinden. Ook kun je goed naar andere broeken met gaten kijken en die als voorbeeld nemen. Het is wel belangrijk als je zlef aan de slag gaat, dat je het met een beetje beleid doet. Een klein gat kun je wel groter maken, maar een groot gat niet kleiner!

Een goed voorbeeld van hoe zelf gaten maken in je boek op een mooie manier uitpakt zie je hier. Vooral niet te grote gaten, niet te veel en de gaten zijn niet helemaal open gemaakt. Persoonlijk vind ik dit één van de mooiere stijlen van een broek met gaten.

Gelukkig zat er ook een voor een na plaatje bij, zodat je goed het verschil kan zien voor wanneer je zelf gaten gaat maken in je broek. Zoals je ziet is de broek ook gebleekt op de bovenbenen en daarna zijn de gaten er in gemaakt.

Een andere mogelijkheid voor wanneer je zelf gaten gaat maken in je broek is om een stuk kant of andere stof er achter te zetten. Dat kan omdat je het mooi vindt, of omdat je gaten een beetje te bloot vindt. Maar stel dat je je toch een beetje vergist hebt en de gaten te groot hebt gemaakt, dan kan dit een mooie manier zijn om het te verbloemen.

Maar goed als je kleinere gaten maakt zoals deze dan hoef je niks te verbloemen en loop je er hartstikke hip bij!

Authored by: Redactie