Zelf schoenen pimpen

Heb jij ook zoveel schoenen in je kast liggen, maar ben je er wel op uit gekeken en blijf jij jezelf maar betrappen op het feit dat je hierdoor steeds weer nieuwe schoenen aanschaft? Stop hier dan mee! Het is ontzettend zonde om voortdurend nieuwe schoenen aan te schaffen, om vervolgens de helft niet meer te dragen. Wat je beter kan doen is je oude schoenen pimpen en ervoor zorgen dat je deze wel weer graag wilt dragen. Maar hoe doe je dat nou, schoenen pimpen?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om na te gaan waarom jij je schoenen niet mooi meer vind. Zijn ze te saai? Of hebben ze juist teveel kleurtjes? Vind je de veters niet mooi? Vraag je dit van te voren af en zoek er dan een geschikte oplossing voor!

Inspiratieloos? Dan heb ik hier voor jou de gouden tip! Ga voor een paar leuke studs op je schoenen! Studs zijn gemakkelijk aan te brengen en onwijs hip! Het moet je vast al wel zijn opgevallen dat studs in razend tempo in populariteit aan het stijgen zijn! Ze zijn niet meer weg te denken uit het mode beeld van dit moment. Je ziet de studs werkelijk overal op verschijnen. Niet alleen op schoenen, maar zo ook op kleding, tassen en accessoires. Ga voor een paar schoenen met studs en jou schoenen zijn weer als nieuw!

Vooral leuk zijn de all stars met studs. Vraag in een hobby winkel of bij de winkelier van je schoenen zelf even na hoe je de studs het beste kan aanbrengen. Het zou zonde zijn wanneer jij je all stars verpest doordat je de studs verkeerd plaatst. Dat moet je natuurlijk zien te voorkomen. Een goede voorlichting is dan ook van groot belang, vergeet dat vooral niet!

Wat ook erg leuk en makkelijk om te doen is, is het vervangen van je saaie veters voor veters in een fel vrolijk kleurtje! Dit is erg gemakkelijk en goedkoop om te doen en geeft een leuk resultaat!

Origineel!

Doe online inspiratie op!

weheartit.com

Authored by: Redactie