ziekelijke jaloezie

Sommige mensen zijn echt overdreven jaloers, dat is niet erg maar je moet het niet té erg overdrijven. Dat kan je vriend heel erg afschrikken.

Sommige mensen zijn natuurlijke flirt die trekken van het andere geslacht als magneten, die, wanneer ze eenmaal de ring aan de vinger, blaadjes partners totaal onveilig en gewoon wachten op het moment dat ze worden gedumpt voor de volgende persoon die langs komt. De partner die flirt heeft vaak geen idee wat de impact van hun acties op hun relatie. Dat doen ze niet echt geloven dat ze iets doet onrecht, maar zien hun acties vriendelijk te zijn en niet schadelijk.

niemand ooit zou kunnen worden beschuldigd van onnodig jaloers in het geval van ontrouw dan die, indien het huwelijk overleeft (en in veel gevallen doen ze), sterke maatregelen moeten worden getroffen om de bedrogen partner komen om het vertrouwen van hun partner weer en de controle van het gevoel van jaloezie.
Na de break-up van een huwelijk kinderen moeten voelen dat de splitsing niet als een gevolg van iets dat ze hebben gedaan. Dit laat de ouders over beschermende, wanhopig om genoegdoening voor de ene ouder omgeving en vaak ten koste van nieuwe relaties.
Ander van de gemeenschappelijke huwelijk problemen is dat mannen voelen zich verwaarloosd als er een nieuwe baby komt, ongeacht hoe veel ze wilde het kind in de eerste plaats. Een baby wordt louter bestaan is volledig leven te veranderen met meer aandacht naar het kind en een complete in echtelijke relaties.. Met de band tussen moeder en kind die veel dichter bij kan weg vaders het gevoel hebben verwaarloosd, ongewenste en een totaal van reserveonderdelen.
Met een van mijn vrienden, de jaloezie eigenlijk werkte de andere manier met de vrouw het gevoel helemaal
gevangen na de geboorte van hun eerste kind en haar man de uitgaven al zijn tijd aan het verzorgen van de baby. Ze verlangde naar het leven dat ze hadden voor de kinderen wanneer ze genoten van een goed sociaal leven en al hun vrije tijd samen.

Te veel tijd op het werk laat uw partner het gevoel heel onzeker zijn, vooral als je uren op het werk te verhogen en je minder uitgeven en minder tijd thuis voor het belang van uw gezin, maar als we er over nadenkt is het echt voor het belang van de familie”..
Mensen krijgen gefixeerd op hun doelen en hebben geen idee over hoe dit wordt gezien of hoe ze invloed hebben op hun relatie en hun gezin leven.
Zonder de 100% steun van beide partijen, lange uren en doorlopende reis kan blijken te zijn een echte relatie killer en, indien ingeschakeld, een van die gemeenschappelijke huwelijk problemen, er is geen weg meer terug.
De lijst is eindeloos en jaloezie op zich is geen slechte zaak, het is een sterke aanwijzing zijn dat je echt de zorg. Het belangrijkste wat we moeten onthouden is niet te laat, de jaloezie consumeren, wekken woede en destructief.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie