Zilveren clutch

Heb jij een nieuw tasje nodig? Ga dan voor zo’n hippe nieuwe clutch! Je kent het vast al wel, van die hele elegante tasjes die celebs vaak bij zich dragen. Maar de clutch kan ook goed gebruikt worden door de gemiddelde burger! Je moet alleen een betaalbare vinden, maar die zijn er genoeg!

Een clutch staat erg vrouwelijk en elegant. Ook staat een clutch erg chique. De clutch is dan ook uitermate geschikt om mee te nemen naar nette gelegenheden, maar kan ook goed gecombineerd worden bij een feest outfit. Kortom, de clutch is een echte must have!

Het enige nadeel aan de clutch is dat hij er in een heleboel verschillende soorten en kleuren is. Dat wil het kiezen nog wel eens lastig maken. Als ik jou een tip mag geven zou ik je willen aanraden te gaan voor de kleur zilver. Zilver staat namelijk van zichzelf al erg duur en chique. Zo hoef jij niet eens veel geld uit te geven om er toch chique uit te zien!

Dit tasje is niet alleen heel erg mooi, het tasje is ook nog eens erg praktisch. Draag het tasje wanneer jij een gala hebt en een paar spulletjes als een mobiel en een lippenstift wilt meenemen. Daar is het tasje erg geschikt voor. Hij zou jou gala look helemaal af maken.

Het enige nadeel aan een clutch is dat er vaak geen bandje aan zit waardoor je hem alleen in de hand kan dragen. Dit wil nog wel eens vervelend zijn. Het voordeel hieraan echter is wel dat het er veel vrouwelijker uit ziet. Ook let je op deze manier veel beter op je eigen spullen. Immers, je hebt je tasje zelf in je eigen hand. Zo kan je beter diefstal voorkomen. Een praktische bijkomstigheid dus.

Deze clutch is erg basic en daarom geschikt voor een heleboel verschillende gelegenheden. Dat maakt de clutch een echte must have voor elke vrouw die er graag verzorgd uit wilt zijn.

Deze clutch moet jij gewoon hebben!

weheartit.com

Authored by: Redactie