Zilverkleurige kleding

Binnenkort een wild feestje? Maar ben jij nog niet uit over welke kleding je aan zal trekken? Ga dan in ieder geval voor de kleur zilver! Zilver is een kleur die steedsĀ populairder aan het worden is in de hedendaagse mode. Vooral voor feestjes en bijzondere gelegenheden als gala’s is de kleur erg aan te raden.

Zilver staat namelijk van zichzelf erg chique en feestelijk. Met zilveren kleding straal jij zowel letterlijk als figuurlijk. Zilverkleurige kleding is dan ook een echte must voor jou kledingkast.

Ga voor kleding met pailletjes. Dit ziet er al vrij snel erg trending uit! Let wel goed op de kwaliteit van de stof. Stof met pailletjes wil vaak nogal snel schuren en dat is natuurlijk niet wat jij wilt wanneer je niet een nieuwe kledingstuk koopt. Check dit dan ook altijd goed van te voren. Bovendien moet je met kleding met pailletjes altijd goed uitkijken wanneer het gaat om het wassen van de kleding.

Deze jurk vind ik persoonlijk heel erg mooi. De blauwe kleur in combinatie met de zilveren kleur staat erg origineel en valt lekker op. In deze jurk weet jij zeker dat je een hoop blikken zal trekken en zeker gezien mag worden. De jurk is vrij lang. Heb jij korte benen van jezelf? Dan is het verstandig te gaan voor een paar hoge hakken. Zo lijken jou benen langer en dunner en komt jou jurk beter tot zijn recht.

Een goed voorbeeld van een paar hoge zilveren hakken zijn deze hakken. Kijk wel altijd in de winkel even of je wel op de hakken kan lopen. Het is zonde wanneer jij veel geld uitgeeft aan een nieuw paar schoenen en er vervolgens achter komt dat je de hakken helemaal niet past.

Dit jurkje vind ik ook heel erg mooi. Je figuur komt er goed in uit en het jurkje zit ook heel erg lekker.

Met dit jurkje kom jij in ieder geval geen aandacht tekort!

weheartit.com

Authored by: Redactie