Zo draag je de bob

Twijfel jij al een tijdje over het knippen van je haar? Dan is dit het moment om eindelijk eens de knoop door te hakken en de schaar in je haar te zetten. De bob is op dit moment hipper dat ooit. Vooral onder de celebrities is deze haarstijl enorm populair. Bekende bobs zijn Cameron Diaz, Keira Knightley, Lily Collins en Emma Stone.

Of je stijl, krullend, rood, bruin of blond haar hebt, het maakt allemaal niet uit. De bob is geschikt voor bijna elke haarstijl. Een bob kan je combineren met een middenscheiding, zijscheiding en ook een pony staat leuk bij deze haarstijl. Een bob komt meestal tot iets boven de schouder, maar op dit moment is ook de wat langere bob in de mode.

Je kunt gaan voor een messy bob met slag en krullen of juist voor een strak en stijl exemplaar. Wil je je bob nog een beetje opleuken? Maak dan een speels vlechtje in je haren.

Nog niet helemaal overtuigd over het knippen van je lange haar? Bekijk de inspiratie hieronder en laat je overtuigen!
Heb je heel lang haar en wil je het laten knippen? Denk dan eens aan het doneren van je haar, zo heb jij een nieuwe coupe en wordt jouw haar verwerkt in een pruik zodat iemand anders ook een mooi kapsel kan hebben.

b

bo

bob

bob1

Authored by: Celine

Geef een reactie