Zo krijg je Jennifer Lopez haar booty

De video Booty van Jennifer Lopez en Iggy Azalea heeft op Youtube al meer dan 30 miljoen views! De video laat weinig aan onze verbeelding over, we zien Jennifer Lopez en Iggy Azalea in nietsverhullende pakjes rondkruipen en rol terwijl ze zichzelf insmeren met olie. Vooral op Jennifer Lopez’ haar achterste wordt regelmatig ingezoomed. Sinds het uitkomen van de clip vraagt iedereen zich een ding af: hoe komt Jennifer Lopez op haar 45e nog aan zo’n lichaam, en dan vooral zo’n booty?

Tracy Anderson, personal trainer van enorm veel celebrities, onthult hoe wij net zo’n booty als J-Lo kunnen krijgen. Jennifer Lopez had haar gevraagd om work-outs waarmee ze haar figuur behield, maar haar bellen nog net wat beter door uitkwamen. Tracy Anderson ontwikkelde een nieuwe work-out voor de zangeres. Afwisseling staat in deze work-out centraal. Volgens Tracy is het belangrijk dat je om de 10 trainingssessies de oefeningen verandert om zo je spieren uit te dagen.

Als je echt billen wil als Jennifer Lopez, moet je een uur per dag doorbrengen in de sportschool. Volgens Tracy doet Jennifer Lopez per dag een half uur cardio en sluit af met een half uur lang spieroefeningen doen. Als J-Lo meer dan twee dagen het sporten overslaat heeft ze kans om haar strakke lichaam te verliezen, dus als je er uit wil zien als Jennifer moet je er echt voor gaan.