Zomer armbandjes

Is het mooi weer, dan trek je je zomerse outfit aan. Leuke hippe sneakers of gekleurde pumps er onder en je bent klaar om te gaan. Of toch niet? Ook in de zomer kun je je outfit afstylen met hippe accessoires zoals kettingen of zomer armbandjes.

Deze zomer zie je veel smalle armbandjes in felle zomerse kleuren die gezamenlijk gedragen worden. Eigen lijk is het devies hoe meer hoe beter. Zorg voor een mooie ton sur ton combinatie of ga juist voor contrasterend, aan jou de keus wat het beste bij jou en je outfit past.

Door deze totaal verschillende zomer armbandjes te combineren ontstaat een hele stoere combinatie. Dat komt natuurlijk ook door het spikey armbandje en het armbandje met de fel gele bloem.

Naast armbandjes met kralen en bedels zie je tegenwoordig ook veel gevlochten zomer armbandjes. Ze zijn uiteraard te koop, maar je kunt ze met een beetje oefening ook zelf maken. Online zijn genoeg tutorials te vinden en in de hobbywinkel vind je alle materialen die je nodig hebt. Zo maak je armbandjes in je eigen unieke stijl

Dit zomer armbandje is een combinatie van een gevlochten armbandje met een ornamentje. Door het kleurgebruik en het gebruik van de roos doet dit een beetje romantisch aan, mooi bij een wit jurkje bijvoorbeeld.

Zomer armbandjes kun je ook prima combineren samen met je horloge zoals hier. En je kunt dus ook gevlochten armbandjes combineren met metalen armbandjes of armbandjes met kralen. Het gaat er om je eigen stijl te vinden en een combinatie te maken die jij leuk vindt.

 

Als je deze zomer al een lekker bruin kleurtje hebt gekregen, of je hebt een mooi kleurtje van jezelf, dan kun je dat nog eens extra benadrukken door witte zomer armbandjes te dragen. Als je het dan ook nog eens combineert met witte nagellak is het plaatje compleet.

Authored by: Redactie