Zomer looks

Ben jij al klaar voor de zomer? Officieel is de zomer Meteorologisch gezien in Nederland op 1 juni al begonnen, maar veel zomerse dagen hebben we nog niet gehad. het zou dus zomaar kunnen dat jouw zomergarderobe nog niet op orde is.

De zomer looks voor een zomer in Nederland kunnen dus erg divers zijn, van een blouse met een broek tot een topje en rokje, het is erg afwisselend. Ga je op vakantie naar een warme bestemming dan bestaan je zomer looks waarschijnlijk voornamelijk uit bikini’s, shorts, rokjes en lichte topjes. Meer heb je dan niet nodig om er een beetje leuk uit te zien. Maar goed, ik heb hier in ieder geval een aantal verschillende zomer looks voor je verzameld, geschikt voor verschillende soorten zomer!

Een fijne jeans met een lichte blouse is natuurijk een ideale zomer look voor de iets minder mooie dagen. Een topje onder de blouse en je kan wanneer het zonnetje toch nog te voorschijn komt, gewoon je blouse uittrekken. Fijne canvas schoentjes waar je prima zonder sokken of pantykousjes in kunt, maken het plaatje helemaal compleet.

Wat is er nu zomerser dan een heerlijk luchtig jurkje in een sprankelende kleur. Dit mooie rood / oranje jurkje met een open rug kan bijvoorbeeld prima tijdens een zomerse dag. Leuke sandaaltjes eronder en je kan heerlijk een terrasje pakken of over een boulevard in Zuid Frankrijk flaneren.

En zo simpel kan een zomer look natuurlijk ook zijn. Gewoon lekker je jeans short aan trekken en een leuk topje er op. Moeilijker hoef je het niet te maken dan dit.

Een felgekleurde broek met een netshirt is ook een prima look voor de zomer. Als het net even te fris is voor een rokje, is dit een prima oplossing. Mooie sandalen of heels er onder en jouw zomer look is compleet.

Authored by: Redactie