Zomerjassen met studs

De winter is weer afgelopen en dat betekent dat de zon weer tevoorschijn mag komen! Naast dat het weer in de zomer vaak een stuk fijner is, is zomerkleding ook nog eens een stuk leuker! Bij zomer kleding wordt namelijk over het algemeen veel meer gebruik gemaakt van vrolijke kleurtjes en printjes. Veel meer dan bij winterkleding waar de nadruk toch vooral ligt op sombere donkere kleuren.

Heb jij nog een nieuwe zomer jas nodig, maar weet je niet zo goed voor wat voor soort jas je dit seizoen moet gaan? Dan ben jij hier op de goede plek! Ik ga proberen jou te helpen bij het maken van een keuze voor een nieuwe jas. Ga voor een stoer zomerjasje met studs!

Het is je vast al wel opgevallen dat studs weer helemaal trending zijn. Je komt ze werkelijk waar overal tegen. Je kan er dan ook niet meer omheen. Studs zijn niet meer weg te denken uit het mode beeld van dit moment. Ze bevinden zich op tassen, op sieraden, schoenen en ook op kleding! Zo ook op zomerjasjes. Als jij er zeker van wilt zijn dat jij er deze zomer volgens de laatste trends bijloopt zou ik je dan ook willen aanraden te gaan voor een jasje met studs!

Ook is het handig om te gaan voor een zwart zomerjasje. Nu hoor ik je denken, waarom zwart? Zwart is toch juist een hele saaie kleur? Maar het voordeel aan de kleur zwart is dat het een kleur is die heel gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Zo hoef jij niet bang te zijn dat je kleding bij elkaar gaat vloeken.

Of ga voor een zwart leren jasje met gouden studs. Goud staat erg chique en vrouwelijk en geeft je look dan ook een echte boost. Ik zou je dan ook zeker gouden studs willen aanraden. Zilver is ook mooi voor studs, maar staat vaak wel een stuk minder sexy en heeft meer iets stoers.

Een echte must have!

 

Hebben!

weheartit.com

Authored by: Redactie