Zomerse kleding

Op een mooie dag als vandaag krijg je eigenlijk als vanzelf zin in zomerse kleding. Het zonnetje schijnt, blauwe lucht, de vogeltjes fluiten en de terrassjes zijn weer open. Tijd dus om in je kledingkast te duiken en wat zomerse kleding aan te trekken.

Eindelijk weer een zomers rokje zonder panties of een hotpants met een topje. Een zonnebril mag dan natuurlijk ook niet ontbreken. Of natuurlijk een leuk jurkje in een fel kleurtje, zodat je zeker opvalt. Sandaaltje, pumps of misschien zelfs stilleto’s bij je zomerse kleding maakt het plaatje helemaal af. Om je te inspireren ben ik even gaan kijken naar wat leuke outfits voor in de zomer. Wie weet zie je er een leuke combi tussen die je ook met je eigen kleding zou kunnen maken.

Dit is voor mij een ultiem zomergevoel: leuk shirt, korte jeans en all stars. Niet te moeilijk doen en gewoon lekker relaxed op pad. Ideaal voor naar het strand bijvoorbeeld of voor een zomerse picknick.

Ook grappig is deze combinatie: een kort zomerjurkje of tuniek met een hotpants. hierbij steelt het gebloemde klokkende jurkje natuurlijk de show!

 

Stijlvol kan ook in de zomer. Kijk maar naar dit rokje met hele kleine bloemetjes als print. Fijne riem er om heen en een wit topje maken het helemaal af.

 

Voor een romantische zomerse avond staat deze strapless tule jurk ontzettend mooi. De grote zwarte bloemen er op en het lint ceintuur geven de jurk net wat meer pit.

Dit is een optie die je zelf thuis met een (oud) shirt ook kan namaken. Zorg er voor dat je het patroon aan de binnenkant tekent met kleermakerskrijt. Dit kun je bijvoorbeeld op de markt of bij de stoffenwinkel krijgen. Ga dan met een uiterst scherpe schaar aan de slag en knip erg precies. Je kunt eventueel online ook patronen vinden die je er op kunt tekenen en uitknippen als je dit niet mooi vindt, of bedenk je eigen patroon.

Authored by: Redactie