Zorgeloos op Vakantie naar Turkije

HBZ-Daria-Oroton

Turkije is een mooi groot land dat aan de ene kant aan de Zwarte Zee grenst en de andere kant aan de Middellandse Zee. Juist het deel dat aan de Middellandse Zee grenst is erg in trek door toeristen uit allerlei landen waaronder jaarlijks ook een behoorlijke percentage uit Nederland.

Het land is erg in trek als vakantieland voor veel Nederlanders omdat de vakantie’s vaak goed verzorgd zijn en financieel erg aantrekkelijk zijn. Zo kun je voor weinig geld een compleet verzorgde zon vakantie naar Turkije boeken incl een 4 of 5 sterren hotel. Je hoeft dan eigenlijk nog wat zakgeld mee te nemen voor de vele leuke bazaars waar je leuke spulletjes en kleding kunt kopen. Voor het eten hoef je niet meer te betalen omdat het hotel daarvoor zorgt.

Overigens als je een nog goedkopere zon vakantie naar Turkije wilt dan kun je het beste de diverse vakantie veiling websites bekijken en meebieden . Hier worden diverse lastminutes voor erg weinig geveild.

Echter is er voor ons Nederlanders nog niet zo lang geleden het een en ander gewijzigd. Wij Nederlanders moeten namelijk een visum aanschaffen om Turkije binnen te komen. Velen van ons vinden dit niet zo prettig echter kunnen wij er als individu weinig aan doen. Dit zijn namelijk afspraken tussen landen die door bepaalde ministerie’s verholpen moeten worden.

Dit visum kochten we op het luchthaven bij aankomst in Turkije. Helaas moesten we daar vaak in lange rijen wachten totdat we aan de beurt kwamen omdat er samen met ons een hele hoop andere toeristen op dat moment een visum turkije willen kopen.

Om deze drukte tegen te gaan heeft de Turkse Ministerie van Toerisme besloten om van een normale visum over te stappen op een e-visum welke je niet meer hoeft aan te schaffen bij aankomst in Turkije maar welke je op voorhand kunt aanschaffen vanuit je huis en bij je dient te dragen bij aankomst in Turkije.

Dit zorgt er natuurlijk voor dat we in Turkije niet meer in lange wachtrijen hoeven te staan totdat we aan de beurt komen en gewoon lekker in een keer door kunnen lopen.

Het e-visum is dus vanuit je huis online aan te schaffen via een website van de Turkse Ministeri van Toerisme echter is er op deze website geen Nederlandse taal te kiezen en kunnen we daar alleen betalen met een creditcard waardoor het voor de meeste mensen niet makkelijk is om een visum aan te vragen of zelfs onmogelijk is omdat ze geen creditcard hebben of kunnen krijgen.

Gelukkig kunnen wij Nederlanders sindskort het e-visum ook op een Nederlandse website aanvragen waarbij we er net zoveel voor moeten betalen als we moeten als we hem bij aankomst in Turkije moeten betalen, namelijk 25 euro per persoon. En kunnen we veilig en makkelijk betalen met iDeal.

Zorg er dus voor dat je je e-visum op tijd aanvraagt en bij je draagt bij aankomst in Turkije zodat je zorgeloos kunt genieten van je welverdiende vakantie in Turkije.

Vraag nu je e-visum aan via www.visumturkije.nl en betaal makkelijk en veilig met iDeal.

Authored by: Tara