Zwangere Alicia Keys voor We Are Here

We Are Here is een maatschappelijke beweging opgericht door zangeres Alicia Keys. Deze organisatie zet zich in om de wereld te verbeteren en zijn van mening dat sommige problemen enkel kunnen worden opgelost door samen te werken met mensen over de hele wereld. We zijn allemaal gerelateerd en moeten samenwerken. Op de website van We Are Here staan quotes van verschillende organisaties zoals: We Are Here to end gender discrimination, We Are Here to stop the war on children, We Are Here to improve education for African girls en nog veel meer.

Met deze beweging wil Alicia Keys mensen laten nadenken over het doel van het leven en over hoe het er op dit moment op de aarde aan toe gaat. De zangeres postte een foto op haar Instagram waarop ze bloot was en het vredeslogo op haar zwangere buik geschilderd was. In een filmpje die ze niet veel later volgde legt ze uit waarom ze heeft besloten uit de kleren te gaan voor dit goede doel. Het is volgens de zangeres de ideale manier om de aandacht van een grote groep mensen te krijgen. En met meer dan 121 duizend likes heeft ze zeker weten een hoop aandacht getrokken.

‘It’s you and me on a mission to create a kinder and more peaceful world. The #WeAreHere Movement begins today. Read more here and thank you @nickkristof for sharing your bright voice with all of us. (Link in bio)
schreef de zangeres onder de foto.

Dit is de website waarop je meer over  We Are Here kan lezen.