Zwart tasje & Other Stories

Hier op de redactie houden we wel een beetje van items met een aparte touch, zoals tassen in opvallende vormen, doorzichtige clutches of een tas gemaakt van een opvallend materiaal. Een voorbeeld van die laatste is deze clutch van & Other Stories.

De clutch van & Other Stories is niet gemaakt van leer of suède, maar van een gevlochten zachte stof. Hierdoor krijgt de clutch een hele opvallende textuur die de tas een bijzondere look geeft. De rits van de clutch is zwart is plaats van zilver waardoor echt de gehele tas zwart is. Deze clutch is de ideale aanvulling op jouw party outfit. Door de zwarte kleur is de clutch super makkelijk te combineren, de kleur kan met bijna alle andere kleuren. Het tasje heeft een leren bandje waarmee je de tas om je pols kan hangen.

De clutch is te koop in de webshop van & Other Stories voor €45 en binnenkort ook in het eerste & Other Stories filiaal in Nederland! & Other Stories is een dochterbedrijf van H&M en opent op 23 oktober haar deuren om 12 uur precies. De winkel vind je op de Heiligeweg 26-28 in Amsterdam.

Bekijk hieronder de foto’s van de gevlochten clutch van & Other Stories.

clutch clutch1 clutch2

 

Authored by: Celine

Geef een reactie