Zwarte bardot jurk

Op de redactie van Kleding Insider zijn we helemaal weg van mooie jurkjes. Toen we op de website van Missguided deze jurk tegen kwamen, moesten we hem gewoon wel aan jullie laten zien!

Het opvallendste aan dit jurkje is de zogenaamde bardot halslijn. Dit is een off-shoulder halslijn waarbij de schouders dus bloot zijn. Het jurkje heeft ook een lichte sweetheart halslijn, dit betekent dat de hals van het jurkje een beetje lijkt op de bovenkant van een hartje. Bardot tops en jurkjes zijn een echte trend op zit moment. Bijna elke winkel heeft wel een of meerdere items met een bardot halslijn in de collectie.

Dit jurkje is een perfecte little black dress voor in jouw kledingkast. De halslijn maakt de jurk sexy, maar doordat de jurk een skaterdress is wordt het niet té. Door de zwarte kleur is het jurkje gemakkelijk met allemaal verschillende kleuren te combineren. En doordat de hals bloot is, valt een mooie ketting extra op! Combineer dit jurkje met hakken en een mooie clutch en je bent klaar voor alle aankomende feesten.

Je koopt dit mooie jurkje op de website van Missguided voor maar €20,99. Op dit moment zijn de maten 32 tot en met 42 op voorraad.

jurk jurk1