Zwarte floppy hoed

Hoeden zijn niet alleen praktisch in de zomer of de lente wanneer de zo schijnt. Deze winter zijn hoeden helemaal in. Vooral de floppy hoed, dat is een hoed met een brede band. Doordat deze rand een beetje hangt wordt het een floppy hoed geworden. Afgelopen winter werden veel celebs en bloggers al met een floppy hoed gespot, en ook deze herfst en winter mogen ze weer!

Op dit moment zijn floppy hoeden in bijna elke winkel wel te vinden. Wij hebben voor een grote zwarte floppy hoed van Asos gekozen als de musthave van vandaag!

De zwarte hoed van Asos heeft, zoals het hoort bij een floppy hoed, een brede rand. De hoed is gemaakt van wol en heeft een dun decoratief randje. Zwart is een simpele kleur om te combineren, de leur past bij bijna alles.
Draag deze hoed in combinatie met een zwarte ripped skinny jeans, een oversized olijfkleurige trui, een leren jack en gave enkellaarsjes. Maak je winterse outfit helemaal af met een mooie sjaal en jij bent klaar om stylish de kou in te gaan!

Je koopt deze grote zwarte floppy hoed via de webshop van Asos voor €28,44. Wil je niet via internet shoppen? Er zijn genoeg andere winkels die ook floppy hoeden in hun assortiment hebben op dit moment!

floppy

floppy1

floppy2

Authored by: Celine

Geef een reactie