Zwarte high heels met bandjes

Als een een item is wat niet mag ontbreken in je kledingkast is het wel een mooi paar hoge zwarte hakken. Deze schoenen zijn tijdloos en kunnen met bijna alles gecombineerd worden! Het paar hoge hakken die we op de website van Nelly hebben gevonden is dan ook de musthave van vandaag!

Deze beauties van de van oorsprong Zweedse website Nelly worden high heel sandalettes genoemd. Dat is eigenlijk gewoon een mooie Engelse uitdrukking voor sandalen met een hoge hak. En een hoge hak hebben deze heels zeker. De schoen heeft een hakhoogt van maar liefst 14 centimeter! Door het plateau van 5 centimeter aan de voorkant en het handige enkelbandje zijn de schoenen gelukkig nog wel draagbaar.
De zwarte heels hebben een bovenkant van kunstleer, wat de schoen een elegante uitstraling geeft.

Deze high heels zijn ideaal voor feestelijke gelegenheden of etentjes. Maar hoge hakken hoef je niet alleen op feestjes te dragen. Als een hoogzwangere Kim Kardashian op palen van 15 centimeter rond kan paraderen, kan jij deze schoenen met een beetje oefening aan wanneer je maar wil! Draag deze hakken bijvoorbeeld onder een omgeslagen boyfriens jeans of een strakke skinny voor een meer alledaagse look.

Hebberig geworden? Voor €44,95 zijn deze heels van jou! Ook heel fijn, Nelly verkoopt schoenen van maat 35.

Nelly heels

nelly schoen

NLY Shoes High Heel Sandal, €44,95

Authored by: Celine

Geef een reactie