Musthaves: Zwarte jurk met leer van H&M

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je zeker niet aan je voorbij mag laten gaan. De musthave van vandaag gaat mee in de trend van de ´leather look´. Zo zie je veel leren broeken, maar ook op een jurk staat leer mooi. Wij kwamen namelijk deze mooie jurk met leer tegen van de H&M.

Het is een knielange, getailleerde jurk gemaakt van stevig tricot. De jurk heeft mooie delen van imitatieleer aan de voor- en achterkant. De jurk is mouwloos en door het bovenlijfje met smalle belijning, worden de schouders geaccentueerd. Op de rug zit een zichtbare ritssluiting en de jurk heeft aan een zijde een mooi split aan de onderkant.

Deze jurk is door het leer perfect voor naar een feestje. Draag het jurkje dan met een paar mooie killer heels eronder en een bijpassende clutch. Op de party look af te maken doe je nog wat mooie sieraden om en jij bent klaar om te feesten.

Hebben jullie deze mooie jurk al gespot bij de H&M? Bekijk de mooie jurk hieronder en shop hem snel online of in een van de H&M winkels voor € 29,95. Wat vinden jullie van de zwarte jurk met leer?

leer1

H&M. 29,95.