Zwarte off-shoulder top met bloemenprint

Dat bloemenprint alleen geschikt is voor de zomer is dus zeker niet waar! Was jij bang dat nu de zon verdwijnt, ook alle bloemenprintjes weer de kast in moeten? Dan kunnen wij jou geruststellen want bloemenprint is ook zeker geschikt voor winterse outfits. Deze top van River Island heeft een bloemenprint waarin vooral donkerdere kleuren worden gebruikt. De donkere kleuren zorgen ervoor dat dit shirt perfect is voor een wat koudere dag.

De kleuren van de bloemen van het shirt zullen deze herfst en winter helemaal in worden. De gele, paarse, groene en rode kleur die in het shirt verwerkt zitten zijn namelijk veelvoudig op de catwalk gespot in de herfst- en wintercollecties van talloze designers. Met dit shirt zit je qua kleur dus zeker goed de komende maanden!

dat het shirtje off-shoulder is was je waarschijnlijk al opgevallen. Ook dit is en blijft voorlopig een trend! Het is het mooist om een off-shoulder shirtje te dragen zonder een jasje of vestje erover heen. Als je wel een vestje over een off shoulder shirt of -jurk draagt zijn je schouders niet meer zichtbaar en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Combineer dit shirtje met een neutrale kleur broek of rok. Het is ook mooi om voor de verandering eens keer een rok te dragen in de gele kleur van de bloem.

Heb jij al een off-shoulder shirt in je kast hangen?

 

off shoulder ri

detail off shoulder shirt

Black Floral Print Bardot Top, River Island €25,-

Authored by: Celine

Geef een reactie