Zwarte vans met studs

Vans, bijna iedereen heeft er wel een paar van in de kast liggen. De schoenen staan leuk, zijn enorm praktisch en zitten ook nog eens heerlijk. Een ander voordeel aan vans is dat je ze vrijwel altijd kan dragen. Vans kunnen in het najaar en in de winter worden gedragen, maar ook prima in het voorjaar en in de zomer. Ze staan leuk onder een lange skinny jeans, maar kunnen ook erg leuk staan onder een kort fleurig zomer jurkje. Kortom, vans zijn een echte must have voor elke vrouw die graag modieus over straat wilt!

Het enige nadeel aan vans is dat ze er in een heleboel verschillende soorten kleuren en modellen zijn. Dat wil het kiezen nog wel eens lastig maken. Ben jij zo’n vrouw die het lastig vind om te kiezen? Dan ben jij hier op de goede plek. Ik ga jou helpen bij het kiezen van een paar nieuwe vans.

Allereerst zou ik je willen aanraden te gaan voor de kleur zwart. Nu hoor ik je denken, waarom zwart? Zwart is toch juist een hele saaie kleur? Maar de kleur zwart word naar mijn mening erg onderschat. Zwart kan ten eerste erg leuk staan en ten tweede is het ook nog eens heel erg praktisch. Je kan zwart namelijk met alle andere kleuren combineren zonder dat de kleuren bij elkaar gaan vloeken. Erg ideaal dus.

Daarnaast wil ik je aanraden te gaan voor studs! Het is je vast al wel opgevallen. De studs zijn helemaal trending op dit moment. Ze zijn niet meer weg te denken uit het mode beeld. Je komt ze dan ook overal in de winkels tegen, en zo ook op vans. Ga voor een paar zwarte vans met studs om er volgens de laatste trends bij te lopen!

Deze vans zijn een echte must have. Stoer en erg comfortabel.

Zonder vans is jou schoenencollectie simpelweg niet compleet.

Wees er dus snel bij!

weheartit.com

Authored by: Redactie