Zwembroeken

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat alle winterkleding weer ver weg mag worden gestopt en de zomer kleding te voorschijn kan komen. Zo ook de badkleding! Ga dit seizoen voor een hippe zwembroek. Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn zwembroeken een echte must have voor de kledingkast!

Naast dat zwembroeken erg leuk staan en handig zijn wanneer je lekker het water in wilt duiken, zitten ze ook nog eens heerlijk! Hierdoor kan je zwembroeken vaak ook goed als korte broek gebruiken. Al hangt dit natuurlijk wel af van voor wat voor soort zwembroek je gaat. Maar van die middel lange geruite of gebloemde zwembroeken kunnen ook prima gedragen worden als korte broek. Handig en erg trending!

Ga dit seizoen voor een zwembroek met een fleurig printje of kleurtje. Hierdoor val jij lekker op en weet jij zeker dat je op het strand niet ongezien zal blijven. Wie wil dat nou niet? Ga voor iets totaal anders en wees creatief met het combineren van jou badkleding. Zo heb jij een kans om uniek te zijn en op te vallen.

Ook leuk is de ouderwetse zwembroek met bloemetjes print! Ieder jaar is deze zwembroek wel weer in de mode, maar hij blijft leuk. Het is dan ook erg praktisch om voor zo’n zwembroek te gaan, omdat je er dan zeker van kan zijn dat je hem nog meer zomers met veel plezier kan dragen zonder er ouderwets bij te lopen.

Of ga voor een sexy ballenknijper! Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Een ballenknijper staat alleen leuk wanneer jij van jezelf een goed lichaam hebt en je zeker bent over jezelf. Anders staat het al vrij snel erg raar. Wanneer jij wat steviger bent van jezelf kan je dan ook beter voor een lang model gaan. 

Een mooi strepen patroon doet het ook altijd erg goed.

Stem je zwembroek af op de bikini van je vriendin!

weheartit.com

Authored by: Redactie